وبلاگ / طرح های معماری / برج Salesforce، آمریکا

برج Salesforce، آمریکا

استودیوی معماری Pelli Clarke & Partners ساخت برج 57 طبقه Salesforce را در امتداد رودخانه شیکاگو تکمیل کرده است. این برج اداری 259 متری بخشی از طرح توسعه 4 هکتاری Wolf Point است و به دو برج مسکونی و 2.3 هکتار فضای سبز عمومی موجود در آن می‌پیوندد. طرح جامع Wolf Point در طی 14 سال توسط Pelli Clarke & Partners طراحی شده و توسط هاینز توسعه یافته است. برج Salesforce شیکاگو گواهینامه LEED-Gold دارد و در ساخت آن از 27 درصد بتن کمتر و 9 درصد فولاد کمتر در مقایسه با ساختمان‌های همرده آن استفاده شده که منجر به کاهش 19 درصدی کربن تولیدی شده است. فرم ملایم و منحنی آن با لایه‌هایی از منحنی‌های زیبا و گوشه‌های شیشه‌ای گرد که به نظر می‌رسد با آسمان یکی می‌شوند، حس سبکی و اشتیاق را برمی‌انگیزد.

 

 

 

 

 

 

 

 

این آسمان خراش با مساحت تقریبی 112 هزار مترمربع متشکل از چندین حجم با پوشش شیشه ای است که در راستای عمودی و با ارتفاع‌های فزاینده برای ایجاد یک نقطه مرکزی در کنار هم قرارگرفته‌اند. در پایه بنا، یک لابی با ارتفاع دوبل و سراسر شیشه‌ای است که به یک پارک کوچک و یک مسیر پیاده روی تازه توسعه یافته در امتداد رودخانه منتهی می‌شود. فضاهای خرده‌ فروشی و غذاخوری نیز در طبقه همکف قرار دارند و در زیر زمین نیز یک پارکینگ همراه با 2000 فضا برای دوچرخه تعبیه شده است. دو طبقه بالای آسمان‌خراش نیز محل برگزاری رویدادهای مختلف برای ساکنین اداری برج و همچنین سازمان‌های خصوصی محلی در ساعات بعد از ظهر و آخر هفته‌ها می‌باشد.

 

 

 

 

 

 

 


منابع:

www.pcparch.com

www.dezeen.com

www.arcamlak.ir

 

کلیه داده‌ها (مطالب و تصاویر) با کسب اجازه از مهندسین، مالکین و صاحبان بیزینس های مربوطه بارگذاری گردیده و تنها نزد مدیریت وب سایت luxuryproperties.ir نگهداری می شود و تحت هیچ شرایطی در اختیار افراد متفرقه و یا مجموعه‌ های غیر وابسته قرار نخواهد گرفت. لازم به ذکر است که هر گونه استفاده غیرمجاز از اطلاعات وب سایت، به صورت مستقیم یا غیر مستقیم، بدون اخذ مجوز از مدیریت سایت، پیگرد قانونی دارد. 



کپی رایت 2020 © LuxuryProperties.ir، تمامی حقوق محفوظ است.